Galea et Bellum

Product Ondertitel: The Unrevealed Story of Skelte van Aysma
Product Componist: Jan de Haan

Galea et Bellum

Galea et Bellum is geschreven in opdracht van muziekvereniging Excelsior Schraard. Het werk verhaalt over een zeldzame helm die in 215 werd ontdekt in een kerk in het Friese dorpje Schettens. Dit stukje geschiedenis is het uitgangspunt geweest voor deze compositie. Als leidmotief wordt het lied ‘Ach wie flüchtig, ach wie nichtig ist der Menschen Leben’ gebruikt. Deze 17e-eeuwse melodie van Michel Franck, in een zetting van Johann Sebastian Bach, duikt eerst fragmentarisch op, maar komt tegen het einde van het werk tot volle wasdom. Een ideaal wedstrijdwerk met veel uitdaging voor uw orkest.

We doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. De meeste boeken kunnen we direct uit voorraad leveren en heeft u vaak al binnen 24 uur in huis. Bestelt u op werkdagen voor 12:00 uur dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Wanneer een artikel niet op voorraad is dan bestellen wij het meteen bij uitgever. De levertijd varieert, maar ligt gemiddeld rond de 10 werkdagen. Na uw bestelling houden wij u via e-mail op de hoogte van de status van uw bestelling. Zodra uw bestelling bij de post gaat sturen wij u een e-mail.

Wij betalen uw verzending vanaf €20,-
Wij berekenen geen verzendkosten wanneer het totaalbedrag van uw bestelling €20,- of meer bedraagt. Wanneer een deel van uw bestelling niet op voorraad is, dan wachten we met versturen tot uw bestelling als geheel kan worden verzonden. Neem contact op met onze klantenservice, wanneer u de voorradige artikelen eerder wilt ontvangen. Kijk hier voor meer informatie over levering en verzending of neem contact op met onze klantenservice.

Docenten en dirigenten zijn belangrijk!
Wij ondersteunen het belangrijke werk van de dirigent en de muziekdocent. Registreert u zich op onze website dan komt u in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen en acties. U meldt zich eenvoudig hier. Na registratie ontvangt u van ons een bevestiging en informatie over de regeling.