Pride of the Forest

Artikelnummer: DHP 1175790-020 Categorieën: , , , ,

Product Componist: Jacob de Haan

Pride of the Forest

Pride of the Forest verklankt de trots die verbonden is aan de volksaard van de mensen die wonen in de Friese Wouden (de Fryske Wâlden), een streek in het noordoosten van Friesland. De bewoners zijn er over het algemeen stoer, ruig, recht voor z’n raap, vasthoudend, eerlijk en vooral trots. De kenmerkende eigenschappen van het landschap en de Friezen uit deze regio worden beschreven op programmatische en kleurrijke wijze. Een prachtig werk voor uw volgende wedstrijd of concert!

We doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. De meeste boeken kunnen we direct uit voorraad leveren en heeft u vaak al binnen 24 uur in huis. Bestelt u op werkdagen voor 12:00 uur dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Wanneer een artikel niet op voorraad is dan bestellen wij het meteen bij uitgever. De levertijd varieert, maar ligt gemiddeld rond de 10 werkdagen. Na uw bestelling houden wij u via e-mail op de hoogte van de status van uw bestelling. Zodra uw bestelling bij de post gaat sturen wij u een e-mail.

Wij betalen uw verzending vanaf €20,-
Wij berekenen geen verzendkosten wanneer het totaalbedrag van uw bestelling €20,- of meer bedraagt. Wanneer een deel van uw bestelling niet op voorraad is, dan wachten we met versturen tot uw bestelling als geheel kan worden verzonden. Neem contact op met onze klantenservice, wanneer u de voorradige artikelen eerder wilt ontvangen. Kijk hier voor meer informatie over levering en verzending of neem contact op met onze klantenservice.

Docenten en dirigenten zijn belangrijk!
Wij ondersteunen het belangrijke werk van de dirigent en de muziekdocent. Registreert u zich op onze website dan komt u in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen en acties. U meldt zich eenvoudig hier. Na registratie ontvangt u van ons een bevestiging en informatie over de regeling.