Chorus

Artikelnummer: MOL022816080 Categorieën: , , , ,

Product Componist: Feike van Tuinen

Chorus

Dirigent Feike van Tuinen, leerling van Daan Manneke, is niet aan zijn proefstuk toe. Naast o.m. ‘Hever castle’ voor flexibele bezetting verschijnt nu de mooie compositie ‘Chorus’ voor fanfareorkest. Het betreft een reeks verfijnde variaties op een indrukINSTRUMENTEN0 Full Score A3 – 1 Full Score – 2 Soprano Saxophone – 2 Alto Saxophone I – 2 Alto Saxophone II – 2 Tenor Saxophone – 1 Baritone Saxophone – 5 Flugelhorn I – 4 Flugelhorn II – 4 Flugelhorn III – 1 Cornet Eb – 2 Trumpet I – 2 Trumpet II – 2 Trumpet III – 2 Horn I + II Eb – 2 Horn I + II F – 2 Horn III + IV Eb – 2 Horn III + IV F – 2 Trombone I C – 1 Trombone I Bb (TC) – 1 Trombone I Bb (BC) – 2 Trombone II C – 1 Trombone II Bb (TC) – 1 Trombone II Bb (BC) – 2 Trombone III C – 1 Trombone III Bb (TC) – 1 Trombone III Bb (BC) – 2 Baritone C – 2 Baritone Bb (BC) – 2 Baritone Bb (TC) – 2 Euphonium C – 2 Euphonium Bb (BC) – 2 Euphonium Bb (TC) – 2 Bas Bb (TC) – 2 Bas Bb (BC) – 2 Bas Eb (TC) – 2 Bas Eb (BC) – 2 Tuba C – 2 Percussion I – 2 Percussion II – 1 Mallets – 1 Timpani

Gevonden zoekresultaten van Chorus op YouTube: