Easy Baroque Suite

Levertijd ± 10 werkdagen

Artikelnummer: DHP 1115078-015 Categorieën: , ,

Product Componist: Jeremiah Clarke/Antonio Vivaldi/Georg Friedrich Händel/Johann Krieger
Product Arrangeur: Robert van Beringen
Product Media: Harmonie/Fanfare set

Easy Baroque Suite

Een écht barokconcert geven? Met deze suite voor een driestemmige variabele bezetting kan het! Robert van Beringen schreef een arrangement dat hij niet alleen qua bezetting aanpaste maar ook qua moeilijkheid geschikt maakte voor jeugdorkesten. Easy Baroque Suite is een arrangement van Voluntary van Jeremiah Clarke, Menuett van Johann Krieger, Lente uit de Vier jaargetijden van Vivaldi en de Hallelujah Chorus uit de Messiah van Handel.