Chorales for Festive Occasions

Product Componist: Niet aangegeven
Product Media: Flexibele instrumentatie zonder percussie

Chorales for Festive Occasions

Deze zes plechtige zettingen van zes geliefde koralen zijn geschreven door moderne componisten van blaasmuziek. Vreugdevol, feestelijk, religieus of stemmig – deze verzameling biedt de juiste muziek voor de juiste gelegenheid. Inhoud: Ich bete an die Macht der Liebe o So nimm denn meine Hände o Herr, deine Liebe ist wie Gras und Ufer o Ave Verum Corpus o Großer Gott, wir loben dich o Heilig, heilig, heilig.